Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?
Hírek
Időjárás
Weather by Freemeteo.com
Szervezők
Támogatóink


Partnerek
Névnap
2018. november 21.
szerda,
Olivér napja van.
Pontos idő:
[]

Kezdőlap

egyeskő

Ez évben az időjárás szép volt a túra teljes ideje alatt ami nagyban meghatározta a túrázok kedélyállapotát. Köszönjük a sok  biztatást, gratulációt amit kaptunk.

Hála ezért Istennek.

 

A jubileumi évre való tekintettel két távon volt indítás.

Hagyományos szakasz amely 61,1 km hosszú volt és a Jubileumi szakasz amely 71,2 km hosszú volt.

Néhány statisztikai adat.

Ez évben 130 résztevő vet részt a túrán, amelyből 57 személy indult a Hagyományos szakaszon, 73 személy pedig a Jubileumi szakaszon.

130 személyből,19 túrázónak sikerült szintidőn belül teljesíteni a választott távot.  De a mi meglátásunk szerint fontosabb a szintidőnél a jó kedv meg a részvétel.

Évről-évre többen érkeznek Magyarországról. Ez évben 50 túrázó volt kíváncsi a Csíki illetve a Gyimesi havasokra.

Sokan kérdik hogy lehet 25 lejből mindezt megszervezni. A válasz: Nem lehetne ha nem lennének mögöttünk önzetlen támogatók.

Köszönet ez alkalommal is a támogatóinknak akik nélkül nem lehetne e rendezvény ilyen szinten megszervezni.

A túra főtámogatója a Csíkmenasági Közbirtokosság. A túrafüzet, banner szerkesztésével nyomtatásával az Ideea & Solution Kft. és a DTP Studio Kft. támogatott.

A jubileumi túra alkalmából felvarósst készítettünk amely költségeibe a Nortech Service Kft. illetve a Focus Promotion Kft. segített be.

Az ásványvizet a túra teljes szakaszán a Perla Harghitei Rt. biztosította a jó kedvre derítésről a Csíki Sör Manufaktúra által készített sör gondoskodott.

Idén a Csíkszeredai Magyar Főkonzulátus is anyagilag támogatta a rendezvényt.

 

A Csíkszentgyörgyi Havasalja Fúvószenekar, zenével búcsúztatta a résztvevőket és csalogatta vissza jövőre. A rendezvény lebonyolításában részt vállalt  a  Csíkszéki Erdélyi Kárpát Egyesület és a Csíki Hegyímentő CsapatÉs nem utolsósorban köszönet a menasági barátainknak akik idejüket, autójukat nem sajnálva segítették a túra sikeres kimenetelét

Köszönjük szépen, és búcsúzunk: ne haragudjatok, hogy találkoztunk.